Hatha Yoga

yoga

 

In september 2016 ben ik afgestudeerd als gecertificeerd als Hatha Yoga docent (RYT 200) bij de Arhanta Ashram te Sinderen (NL). Ik heb een internationale bevoegdheid om les te geven. Vanaf januari 2017 start ik bovendien een vervolgopleiding (RYT 500).

Ik geef Yogales aan kleine groepjes ‘beginners’ of mensen die graag persoonlijke aandacht willen. Ook geef ik privéles (1 of 2 personen). De lessen worden vanaf half januari 2017 gegeven in mijn yogastudio aan huis, in de wijk Leidse Rijn in Utrecht (Atalantahof). Elke woensdagavond (uitgezonderd de vakantieperiodes) geef ik van 20:00 uur tot 21:30 een groepsles (maximaal 5 deelnemers).

Kosten groepsles: 10 euro per les

Kosten privéles: 35 euro per les (bij 2 personen; ieder 20 euro)

Iedereen kan Yoga doen. In mijn lessen is acceptatie belangrijk van hoe het nu met je gaat. Pas als je accepteert wat je lichaam nu kan of ervaart, ontstaat ruimte voor groei en ontwikkeling in plaats van strijd. Als een houding even niet lukt, dan is er vaak wel een alternatieve houding te vinden of een rustmoment in te bouwen.

Specifiek nodig ik ook mannen uit om Yoga te beoefenen. Mannen zijn gemiddeld minder flexibel dan vrouwen. Ik heb – als 43 jarige man – veel baat bij Yoga; ik voel mij fitter en meer ontspannen.

Voor meer informatie, bel of mail me. Welkom!

group-pic-august-2016-large

Bewaren

Bewaren